DragonPrime - LoGD Resource Community
Welcome Guest
  • Good morning, Guest.
    Please log in, or register.
  • September 16, 2019, 07:46:52 AM
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search
* * *
DragonPrime Menu
Login
 
 
Resource Pages
Search

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: error message in the forest  (Read 1671 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
randomchaos
Militia
**
Offline Offline

Posts: 42


View Profile
« on: April 02, 2007, 12:22:03 PM »

ok ino this has probably been asked befor if it has please feel free to point me in the right direction to fix my problem.

with that being said, when i forest fight on my server ontop of the screen i get this error

allocated to defense."); debug("DEBUG: +".($hpflux/5)."*5 to hitpoints."); return modulehook("buffbadguy",$badguy); } ?>
Logged
Talisman
Administrator
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 5484



View Profile WWW
« Reply #1 on: April 02, 2007, 12:32:26 PM »

We need a bit more information from you:

- What version are you running
- Have you modified any files
- What's your game url
- Has this happened since you installed the game, or did it appear recently?

Also, this question would have been better posted down in the game setup help board.  *moved*
Logged

Play the latest beta version here on DragonPrime
XChrisX
Global Moderator
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 4647

Be aware of the squirrel!


View Profile WWW
« Reply #2 on: April 02, 2007, 12:33:27 PM »

did you edit your "lib/forestoutcomes.php" ? Try reuploading an unchanged version.
Logged

Running for more than three years now:
randomchaos
Militia
**
Offline Offline

Posts: 42


View Profile
« Reply #3 on: April 02, 2007, 12:52:56 PM »

sorry im using 1.1.0 dragon prime edition
i havent really modified any files (like i said i believe it to be tied into a module i installed, wich one i cant remember)
http://chaoslogd.freehostia.com/home.php? is the link to my server
and it just happened recently

and i apologise for posting in the wrong thread
Logged
Pilzekind
Captain of the Guard
***
Offline Offline

Posts: 144


'I regret nothing!'


View Profile
« Reply #4 on: April 03, 2007, 02:21:10 AM »

I suggest you download the core pack again and upload the lib/forestoutcomes.php again, like XChrisX told.
I had once an error with the MoTDs, and i was real sure i didnt change ANYTHING!
But the file was somehow corruptet, and after reuploading it worked.
Logged
randomchaos
Militia
**
Offline Offline

Posts: 42


View Profile
« Reply #5 on: April 13, 2007, 08:55:51 AM »

 it was actually the tag wasnt formatted properly i fixed it thnks for the help
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


*
DragonPrime Notices
Play LoGD on Dragonprime

Support Us
No funds raised yet this year
Your help is greatly appreciated!
Recent Topics
DragonPrime LoGD
Who's Online
97 Guests, 0 Users
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search