DragonPrime - LoGD Resource Community
Welcome Guest
  • Good afternoon, Guest.
    Please log in, or register.
  • November 22, 2017, 03:50:45 PM
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search
* * *
DragonPrime Menu
Login
 
 
Resource Pages
Search

Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 22   Go Down
  Print  
Author Topic: Item system  (Read 75229 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Uchiha Dave
Militia
**
Offline Offline

Posts: 8


View Profile
« Reply #270 on: June 09, 2009, 12:20:25 PM »

As i said i already did all those. nothings working i can see the item in the store but if i buy it it wont show up in my inventory monster also wont drop anything etc...
its not working which is why i needed someone to talk to directly so i can show the problem then i wont have to describe whats wrong
Logged
Rohen
Codemeister
****
Offline Offline

Posts: 264


View Profile WWW
« Reply #271 on: June 09, 2009, 12:41:04 PM »

so maybe someone else can help you if you won't talk here.

All i can advice is:
take the findloot.php and the basicitemshop, locate the sql statement that get a item from the database, put an debug output to the sql statement and the returned item-array and check this statement against your database.

Thats could be a wrong name or value that returns nothing from the db or causes the inject_item to do a faulty statement. If you wish you could post here or wait for help over an IM.

Rohen
Logged

Uchiha Dave
Militia
**
Offline Offline

Posts: 8


View Profile
« Reply #272 on: June 09, 2009, 02:01:48 PM »

*sighs* Ive already told what the problem was but fine ill debug it
« Last Edit: June 09, 2009, 03:25:51 PM by Uchiha Dave » Logged
Rohen
Codemeister
****
Offline Offline

Posts: 264


View Profile WWW
« Reply #273 on: June 11, 2009, 10:38:29 PM »

Please don't forget to post the solution so that other admins can help themself next time.
Logged

N3M
Member

Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« Reply #274 on: September 28, 2009, 02:29:29 PM »

somebody fix it?  Smiley
I try use it but it still doesn't work :/
Logged
Rohen
Codemeister
****
Offline Offline

Posts: 264


View Profile WWW
« Reply #275 on: September 28, 2009, 10:17:40 PM »

What doesn't work?
The item system works fine on more than one server and i'm sure we make some really stupid things with it, so please explain what problem you have and what you've done to solve it.
Logged

Brendan
I am Brendan.
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 849


View Profile
« Reply #276 on: September 30, 2009, 10:05:35 AM »

Okay so ive got the item system module on my site along with bazaar..

What i am wanting to do is let players have there own shop where can sell things..

But obviously without the item system there is pratically only gems that you can sell.

I want to know how to connect the item system with the bazaar so player can sell items from the item system.

Any help would be appreciated..
Logged
arieswind
Codemeister
****
Offline Offline

Posts: 388


View Profile
« Reply #277 on: September 30, 2009, 10:26:49 AM »

Shameless plug: this module might work better for your needs: link
Logged
Brendan
I am Brendan.
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 849


View Profile
« Reply #278 on: September 30, 2009, 10:31:39 AM »

I have that but its cumming up a error (requiring itemhandler) in the lib file, but it is in there  Undecided
Logged
arieswind
Codemeister
****
Offline Offline

Posts: 388


View Profile
« Reply #279 on: September 30, 2009, 10:38:45 AM »

you didnt install it right then, or your permissions are set up badly
Logged
Brendan
I am Brendan.
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 849


View Profile
« Reply #280 on: September 30, 2009, 10:51:27 AM »

Rest of my modules are fine tho  Wink
Logged
Iori
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 832


View Profile WWW
« Reply #281 on: September 30, 2009, 04:20:27 PM »

Rest of my modules are fine tho  Wink

Somehow I doubt that. Unless none of the rest of your modules even bother using the item system's in built functions anyway.

If it says you don't have the file itemhandler.php in the lib/ folder, then you really don't. And that means you didn't follow instructions properly when you installed the item system.
Logged

Brendan
I am Brendan.
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 849


View Profile
« Reply #282 on: October 01, 2009, 01:52:44 AM »

No instructions came with it tho.

I put the Basicitemshop, Findloot, Inventory modules in the modules directory, and the itemhandler module in the lib directory.

EDIT.

I got the item system working but i want to know how to connect that with the player owned shops so they can sell the items from the item system in there shop..
« Last Edit: October 01, 2009, 03:46:10 AM by shudnyy » Logged
Brendan
I am Brendan.
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 849


View Profile
« Reply #283 on: October 01, 2009, 04:24:38 AM »

When i create an item throgh the Xtem Editor where does it go ?

I cheked in the shop but it isnt there also just to test it out if it can be found in the forest

I put it at 100% chance of finding it

but still cant see it
Logged
Rohen
Codemeister
****
Offline Offline

Posts: 264


View Profile WWW
« Reply #284 on: October 01, 2009, 06:26:54 AM »

Your item apply to the category "loot"?
Logged

Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 22   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


*
DragonPrime Notices
Play LoGD on Dragonprime

Support Us
No funds raised yet this year
Your help is greatly appreciated!
Recent Topics
DragonPrime LoGD
Who's Online
16 Guests, 0 Users
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search