DragonPrime - LoGD Resource Community
Welcome Guest
  • Good morning, Guest.
    Please log in, or register.
  • July 17, 2019, 09:22:55 AM
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search
* * *
DragonPrime Menu
Login
 
 
Resource Pages
Search

Pages: 1 ... 5 6 [7]   Go Down
  Print  
Author Topic: Fruit Orchard  (Read 32517 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dragon89
Guest
« Reply #90 on: July 26, 2006, 03:07:40 PM »

I am assuming you mean when a player has a tree chopped down by the lumberyard module.  If so we are also having the same problem except we are running the original version 2.0 and not the XL.
Logged
DaveS
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 1544


Dfly... you know, as in DaveFly


View Profile
« Reply #91 on: July 26, 2006, 10:27:26 PM »

To be honest, this sounds like a problem with the lumberyard module... not the orchard... Smiley

Please see the update in the lumberyard thread:


http://dragonprime.net/index.php?topic=2984.msg43998;topicseen#msg43998
« Last Edit: July 26, 2006, 10:50:35 PM by DaveS » Logged

Check out my Last Module:
The Dragon Eggs Expansion
http://dragonprime.net/index.php?topic=8474.0

About my Retirement:
http://dragonprime.net/index.php?topic=9080

See my complete module list here:
http://dragonprime.net/index.php?topic=3038.0
Magpie
Codemeister
****
Offline Offline

Posts: 253


Magpie


View Profile WWW
« Reply #92 on: February 11, 2008, 07:11:11 AM »

How can I make this compatible with 1.1.1?  Users do not show up in HoF and no trees are found, although several exist.
Logged

DaveS
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 1544


Dfly... you know, as in DaveFly


View Profile
« Reply #93 on: February 11, 2008, 04:13:15 PM »

Hmmm... I don't know if this module is being updated by the original author anymore.

I try to keep Orchard XL up to date; that should work if you are interested.  If you want to keep it like the original version you just have to change the settings to take away some of the new features.
http://dragonprime.net/index.php?topic=4336.0
« Last Edit: February 11, 2008, 04:15:19 PM by DaveS » Logged

Check out my Last Module:
The Dragon Eggs Expansion
http://dragonprime.net/index.php?topic=8474.0

About my Retirement:
http://dragonprime.net/index.php?topic=9080

See my complete module list here:
http://dragonprime.net/index.php?topic=3038.0
Magpie
Codemeister
****
Offline Offline

Posts: 253


Magpie


View Profile WWW
« Reply #94 on: February 12, 2008, 05:56:10 AM »

Thank you. I'll upload this now.
Logged

Megan|SaraBeth
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 1065



View Profile WWW
« Reply #95 on: May 18, 2009, 12:22:14 PM »

i have this module on my site and i am being told to look in the stables for the seed but there is no option in the stables.  how do i fix this?
Logged

MarcTheSlayer
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 1752


View Profile
« Reply #96 on: May 18, 2009, 12:36:06 PM »

Which stables are you looking in? There may be several if you have cities module installed.. Smiley
Logged

Check My Modules for the latest versions.
Megan|SaraBeth
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 1065



View Profile WWW
« Reply #97 on: May 18, 2009, 12:43:46 PM »

thank you i will tell players to check all the stables.  thank you
Logged

MarcTheSlayer
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 1752


View Profile
« Reply #98 on: May 18, 2009, 01:02:30 PM »

A quick peek at the code and I believe it's the stables in the main city.
Logged

Check My Modules for the latest versions.
Megan|SaraBeth
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 1065



View Profile WWW
« Reply #99 on: May 18, 2009, 02:12:20 PM »

ok i will let them know.  thanks again
Logged

Ami™
Militia
**
Offline Offline

Posts: 50


View Profile
« Reply #100 on: June 08, 2014, 09:50:56 AM »

Looks like I am reviving more than one topic today >.<

I've got Orchard v. 2.0 and Orchard XL installed and activated and yet they are not showing. Anyone got a clue as to why this is happening?
Logged
BrugalBandit
Member

Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #101 on: June 08, 2014, 06:41:05 PM »

You checked where it was located and looked there, right?
Logged
Ami™
Militia
**
Offline Offline

Posts: 50


View Profile
« Reply #102 on: June 08, 2014, 08:15:20 PM »

You checked where it was located and looked there, right?

I sure did, and this time, amazingly enough, the error was not between the keyboard and the chair.
Logged
BrugalBandit
Member

Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #103 on: June 08, 2014, 10:21:39 PM »

Maybe you should uninstall the old one?
XL should be all you need.
Logged
Pages: 1 ... 5 6 [7]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


*
DragonPrime Notices
Please take the time to read the FAQ and browse the DragonPedia

Support Us
No funds raised yet this year
Your help is greatly appreciated!
Recent Topics
DragonPrime LoGD
Who's Online
78 Guests, 0 Users
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search