DragonPrime - LoGD Resource Community
Welcome Guest
  • Good morning, Guest.
    Please log in, or register.
  • January 20, 2018, 01:22:14 AM
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search
* * *
DragonPrime Menu
Login
 
 
Resource Pages
Search

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Poseidon Pool/Complete Fishing Mod  (Read 7627 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arune
Member
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 718


Arune Vai - khatfield


View Profile WWW
« on: June 18, 2004, 04:40:49 PM »

This is a fishing mod + bait shop originally for Castle of Forbidden Dreams but also as a standard release.

3 Files included :
bait.php
fish.php
pool.php

The MYSQL instructions and installation instructions are in the header of each file, just drop the files into your logd directory. You will need to edit the:

pool.php  and set the return path to where your calling the script from... If village.php or wherever.

http://dragonprime.cawsquad.net/users/khatfield/poseidon13.zip

Let me know what you think, enjoy.

Arune

All input would be appreciated.
« Last Edit: June 19, 2004, 10:38:25 PM by Arune » Logged
DeThroned
Guest
« Reply #1 on: June 19, 2004, 06:40:17 PM »

Maybe i'm just that much of a newb, but to make that table with

wormprice    int(2)    No    None    0  
minnowprice   int(2) NO   None   0
wormavail   int(2) No   None   0
minnowavail   int(2)   No   None   0
trades      int(2)   No   None   0
worms      int(2)   No   None   0
minnows      int(2) No   None   0
fishturn   int(2) NO   None   0

What do I name it?  

And stop laughing at me cause I don't know =)
Logged
Arune
Member
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 718


Arune Vai - khatfield


View Profile WWW
« Reply #2 on: June 19, 2004, 08:23:15 PM »

You would just add those to accounts. Proper way would be to execute:

ALTER TABLE accounts ADD wormprice int(11) unsigned not null default '0';
ALTER TABLE accounts ADD minnowprice int(11) unsigned not null default '0';
ALTER TABLE accounts ADD wormavail int(11) unsigned not null default '0';
ALTER TABLE accounts ADD minnowavail int(11) unsigned not null default '0';
ALTER TABLE accounts ADD trades int(11) unsigned not null default '0';
ALTER TABLE accounts ADD worms int(11) unsigned not null default '0';
ALTER TABLE accounts ADD minnows int(11) unsigned not null default '0';
ALTER TABLE accounts ADD fishturn int(11) unsigned not null default '0';


I have updated these to the instructions in the zip as well.
« Last Edit: June 19, 2004, 08:26:48 PM by Arune » Logged
DeThroned
Guest
« Reply #3 on: June 19, 2004, 08:48:14 PM »

getting

Unknown column 'commons' in 'field list'

when trying to use this mod.  This happens when I try to access pool.php
« Last Edit: June 19, 2004, 08:48:31 PM by DeThroned » Logged
lonnyl
Guest
« Reply #4 on: June 19, 2004, 09:33:43 PM »

download the commons app.. from my shared folder.... install it or not but the commons field is from that app....
Logged
Arune
Member
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 718


Arune Vai - khatfield


View Profile WWW
« Reply #5 on: June 19, 2004, 10:16:12 PM »

Actually that was my bad, the pool.php was my version on my server and I didn't remove it.

I'll remove that, sorry about that Lonny
Logged
Arune
Member
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 718


Arune Vai - khatfield


View Profile WWW
« Reply #6 on: June 19, 2004, 10:19:47 PM »

Ok all fixed.
Logged
DeThroned
Guest
« Reply #7 on: June 19, 2004, 10:24:15 PM »

Does the file have a different name?  Original link not working

Edit ...

http://dragonprime.cawsquad.net/users/khatfield/poseidon12.zip

that works Cheesy

Edit2:  Hate to still bother ya with this but ....

Parse error: parse error, expecting `'('' in /home/dethroned/pool.php on line 44

that's after uploading the new files.
« Last Edit: June 19, 2004, 10:29:37 PM by DeThroned » Logged
Arune
Member
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 718


Arune Vai - khatfield


View Profile WWW
« Reply #8 on: June 19, 2004, 10:38:58 PM »

Yep, new version up, you caught me in between hehe =)
Logged
Arune
Member
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 718


Arune Vai - khatfield


View Profile WWW
« Reply #9 on: June 19, 2004, 10:41:53 PM »

Beating out the bugs! Gotta love it =p
Logged
Stonedale
Guest
« Reply #10 on: June 20, 2004, 09:59:25 AM »

Ok a few questions with this one. Hod do I make it so it's in the menu and do I run those commands in every header? Or does once work? They all are the same so.

Edit: I blieve I have it workign right and would I use this for the navi "  addnav("Fishing","pool.php");  "..?

Oh and, which file is it that would allow me to add this to the forest menu? Like where hnt for somethign to kill is and stuff.?
« Last Edit: June 20, 2004, 10:09:29 AM by Stonedale » Logged
Arune
Member
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 718


Arune Vai - khatfield


View Profile WWW
« Reply #11 on: June 20, 2004, 11:25:03 AM »

You only run those once... They are  in all files just because I copied the header to them all.

The pool.php file is the only one needing a change in it, currently it is set to go back to the village.

So just stock, if you wanted you'd just need to:

addnav("Poseidon Pool","pool.php";

in village.php
Logged
DeThroned
Guest
« Reply #12 on: June 20, 2004, 01:12:59 PM »

Cool!  It works!  But what are the minimum requirements to use it?  Even with my admin acct it said I was not experienced enough to use the area.  Granted I only put 1 DK on him though.
Logged
Arune
Member
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 718


Arune Vai - khatfield


View Profile WWW
« Reply #13 on: June 20, 2004, 05:47:31 PM »

Currently if you set it up by the instructions its set to:
if ($session[user][dragonkills]>1)$session[user][fishturn] = 3;
if ($session[user][dragonkills]>3)$session[user][fishturn] = 4;
if ($session[user][dragonkills]>5)$session[user][fishturn] = 5;

2-3DK = 3 Turns
4-5DK = 4 Turns
5+dk = 5 turns

Per day.
Logged
Stonedale
Guest
« Reply #14 on: June 20, 2004, 08:37:02 PM »

So, It could be set to 0 and if you haven't killed a dragon yet you would get turns? Or, does it only work if you have killed a dragon?

also, is there any where in the newday that this needd to be place? no instructions on where to put that code so I just stuck it at the buttom.

I set it to where you wouldn't need any dragon kills to gain privliges but, every time I go there I'm not allowed to do anything. I even pumped my Admi charater up to test it out.
« Last Edit: June 21, 2004, 12:14:28 PM by Stonedale » Logged
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


*
DragonPrime Notices
Welcome to DragonPrime - The LoGD Resource Community!

Support Us
No funds raised yet this year
Your help is greatly appreciated!
Recent Topics
DragonPrime LoGD
Who's Online
19 Guests, 0 Users
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search