DragonPrime - LoGD Resource Community
Welcome Guest
  • Good afternoon, Guest.
    Please log in, or register.
  • July 19, 2018, 01:46:40 PM
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search
* * *
DragonPrime Menu
Login
 
 
Resource Pages
Search

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Images  (Read 2780 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
brookstech
Guest
« on: May 30, 2004, 09:02:41 PM »

All of the images on my server do not show up in mozilla--save for the logindragon.gif

Everything shows up just fine in IE

Anyone know what the deal is?
Logged
FW Viper
Guest
« Reply #1 on: May 31, 2004, 11:16:48 AM »

the problem may or may not be becuase the image is set as a background image.

<table width='212' height='234' border='0' cellpadding='0' cellspacing='0' background='images/logindragon.gif' class='noborder'>

some browsers have truble prosessing backgrounds for tables and or just override them with transparent or worse yet some god offale defalt color.
Logged
brookstech
Guest
« Reply #2 on: May 31, 2004, 04:59:15 PM »

Thanks for the info...but I'm not sure if thats it...it seems to only be with my mozilla. Itried it on another system and it works fine.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


*
DragonPrime Notices
Welcome to DragonPrime - The LoGD Resource Community!

Support Us
No funds raised yet this year
Your help is greatly appreciated!
Recent Topics
DragonPrime LoGD
Who's Online
36 Guests, 0 Users
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search