DragonPrime - LoGD Resource Community
Welcome Guest
  • Good evening, Guest.
    Please log in, or register.
  • April 23, 2018, 11:33:47 PM
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search
* * *
DragonPrime Menu
Login
 
 
Resource Pages
Search

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Error with Sneakabout's townfinance module  (Read 4258 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Raz
Guest
« on: October 10, 2005, 12:59:25 PM »

Well, I searched around, and while I found similar things, I couldn't find an answer to my problem..

When attempting to post a petition in city hall, it gives this error message:
Your Suggestion  PHP Warning: "array_key_exists(): The second argument should be either an array or an object"
in /home2/invoid/public_html/lotgd/lib/showform.php at 330.

Call Stack:
2: array_key_exists("petition", NULL) called from /home2/invoid/public_html/lotgd/lib/showform.php on line 330
3: showform(Array(
"petition"=>"Your Suggestion"
), NULL, true) called from /home2/invoid/public_html/lotgd/modules/townfinance.php on line 210
4: townfinance_run() called from /home2/invoid/public_html/lotgd/runmodule.php on line 32


In addition, I made myself leader to test it out, and I can't access any of the leadership features.

 
Logged
Sneakabout
Member
Captain of the Guard
***
Offline Offline

Posts: 137


Fear the Sneak!


View Profile WWW
« Reply #1 on: October 10, 2005, 02:13:52 PM »

Hmmm, is this the most recent version of this file? I thought this had been fixed, though I could be wrong.

EDIT: Nope, you're right. fixed version will be up in a jiffy.

One jiffy later.

That should fix it, just set $row as an empty array.
« Last Edit: October 10, 2005, 02:19:16 PM by Sneakabout » Logged

Admin on Central. Founder of the BAD Clan.
Raz
Guest
« Reply #2 on: October 10, 2005, 04:56:27 PM »

This little llama thanks you. However, I STILL can't see any leadership options, no matter what I mess with.
Logged
Sneakabout
Member
Captain of the Guard
***
Offline Offline

Posts: 137


Fear the Sneak!


View Profile WWW
« Reply #3 on: October 10, 2005, 11:52:58 PM »

Curious. To be leader you have to have the module_pref "isleader" set to 1.... though that will make things a little funny. If you've set that, you should certainly be seeing the option to go to your office where the options are.
Logged

Admin on Central. Founder of the BAD Clan.
Raz
Guest
« Reply #4 on: October 11, 2005, 11:37:09 AM »

Explain further, please?
I've set myself as leader by way of city hall, and granted superuser access to the city hall by way of user edit: module settings. Is there anything else that may be required?
Logged
Sneakabout
Member
Captain of the Guard
***
Offline Offline

Posts: 137


Fear the Sneak!


View Profile WWW
« Reply #5 on: October 11, 2005, 12:58:22 PM »

Hmm, what you need to do is either to be successfully elected (with a majority of one) or to go into editing yourself, go down the list of modules to townfinance and after clicking on that set the pref for your character to yes under "Is this character the leader". The name of the leader is in the settings, but that isn't used to set access.
Logged

Admin on Central. Founder of the BAD Clan.
Raz
Guest
« Reply #6 on: October 13, 2005, 03:04:41 PM »

Yeah..I did that already Tongue That's what I meant by my poorly phrased "hall by way of user edit: module settings" statement.
Logged
Mr Zone
Captain of the Guard
***
Offline Offline

Posts: 175


what am I?


View Profile WWW
« Reply #7 on: October 13, 2005, 03:30:57 PM »

When I install the town finance mod, All user see this message in the city...
"Module election was not found in the modules directory"

I installed the Tax first, Then activated it. Next I installed the town finance, still no problem but as soon as I activate it. That is when the users see the error.

I would install the election mod, but I could find it.
Logged



" Im Sane And the rest of the world is Insane, and trying to steal my magic Beans!!!"
Mr Zone
Captain of the Guard
***
Offline Offline

Posts: 175


what am I?


View Profile WWW
« Reply #8 on: October 15, 2005, 12:14:43 PM »

I would install the election mod, but I could find it.
I still can not find the election module any where.

I even tired it on my local server, and I still get the "Module election was not found in the modules director" error. I tried looking at the code to where it made refference to the election mod, So i could remove it, but I am newbie and I don't want to screw anything up!

I guess I just I will just have to remove the town finance module. Sad Sucks, becuase it seemed cool!
Logged



" Im Sane And the rest of the world is Insane, and trying to steal my magic Beans!!!"
Talisman
Administrator
Mod God
*****
Offline Offline

Posts: 5479



View Profile WWW
« Reply #9 on: October 15, 2005, 12:49:22 PM »

*sigh*

Let's see here.  Finance by Sneakabout.  Requires something called Elections.  I wonder if Finance by Sneakabout might maybe need Elections by Sneakabout.  Maybe I should look in Sneakabout's folder.

 Roll Eyes
Logged

Play the latest beta version here on DragonPrime
Mr Zone
Captain of the Guard
***
Offline Offline

Posts: 175


what am I?


View Profile WWW
« Reply #10 on: October 16, 2005, 09:59:14 PM »

*sigh*
Maybe I should look in Sneakabout's folder.

 Roll Eyes

Yes I am an idiot! But I have good cause, I been sick and doped up on nyQuil the past few days!!!


Sorry, I read more carefully next time.
Logged



" Im Sane And the rest of the world is Insane, and trying to steal my magic Beans!!!"
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


*
DragonPrime Notices
Please take the time to read the FAQ and browse the DragonPedia

Support Us
No funds raised yet this year
Your help is greatly appreciated!
Recent Topics
DragonPrime LoGD
Who's Online
29 Guests, 0 Users
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search