DragonPrime - LoGD Resource Community
Welcome Guest
  • Good morning, Guest.
    Please log in, or register.
  • July 17, 2019, 03:34:04 AM
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search
* * *
DragonPrime Menu
Login
 
 
Resource Pages
Search

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ok i have a problem  (Read 2679 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jofunu
Guest
« on: September 04, 2005, 11:07:50 AM »

this is the problem im having with the install any help Huh im using easyhttp aswell (and sory bout pict size and if i have too edit to give credit i will ty)
Logged
Dannic
Guest
« Reply #1 on: September 04, 2005, 11:20:47 AM »

First off.... do not post large picutures that scroll off everyones page.

Second, post in the proper forum.

Third.  Go to your logd directory and rename any file that says dbconnect.php to something else.

Fourth retry your installation.

If you still have problems then it is you.  Lodg will install flawlessly on EasyPhp.  No errors.  I suggest learning more about PHP, Apache and Mysql.

That is really the extent of our help in installation.  We can't help you much more than that.  It has been sucessfully installed dozens of times by many of us here so we know it works.

And use localhost instead of an ip.
« Last Edit: September 04, 2005, 11:21:31 AM by Dannic » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  


*
DragonPrime Notices
Welcome to DragonPrime - The LoGD Resource Community!

Support Us
No funds raised yet this year
Your help is greatly appreciated!
Recent Topics
DragonPrime LoGD
Who's Online
105 Guests, 0 Users
Home Forums News Downloads Login Register Advanced Search